Kurs på Kvitnes gård august 2024:
Konflikthåndtering for ledere

Hvor og når: Kvitnes gård i Vesterålen, 21.-22. august 2024

Kurset tar for seg de grunnleggende prinsippene for hvordan lederen i lys av arbeidsmiljøloven bør håndtere og saksbehandle varsel om trakassering eller andre klager på arbeidsmiljøet. Korrigering av uønsket adferd vil også være tema på dette kurset.

Boken «Konflikter på arbeidsplassen – lederens håndtering steg for steg» er kurslitteratur og inngår i kursavgiften.

Vi bor på vakre Kvitnes gård og nyter gårdens kortreiste matgleder.

Kursets hovedpunkter:

  • Gjennomgang av prinsippene og arbeidsmetodene for saksbehandling av konflikter og varslingssaker.
  • Hvem gjør hva – gjennomgang av roller, myndighet og ansvar i ledelse og konflikthåndtering.
  • Korrigering av uønsket adferd.
  • Vanlig feil og fallgruver i leders håndtering av konflikter.
  • Aktiv deltakelse og praktiske øvelser vil trygge deltakerne i å håndtere konflikter og korrigere uønsket oppførsel og krenkende handlinger i arbeidsmiljøet.

Priser:

Kursavgift 6800,-

Opphold på Kvitnes gård inkluderer 5 retters middag (drikke ikke inkludert), lunsj begge dager, overnatting og frokost kr 4150,-

PÅMELDING: Send e-post til kjersti@trenitoscana.no

Hva sier tidligere kursdeltakere?

Eli og Kjersti deler av sin kompetanse og erfaringer og får deltakerne til å reflektere over egen praksis. Alltid nyttig å delta på disse kursene, og for meg har dette blitt et nyttig og lærerikt nettverk. Kursdagene er flott balansert mellom teori, oppgaver i mindre grupper og refleksjon i plenum.

Catrine Bakkejord, HR-rådgiver.

 

Det jeg likte best med kurset, er at Eli og Kjersti gir konkrete verktøy vi som ledere kan bruke i krevende situasjoner.
I en konflikt kan det være utfordrende å vite hvor man skal starte. Kurset gir gode eksempler og øvelser for å trygge leders rolle i en vanskelig situasjon.

Line Ellingsen, direktør.

 

Det å lære metoden for saksbehandling av konflikter har trygget meg enormt i min jobb. Jeg ønsker at alle skal få muligheten til å lære dette slik at de står rustet den dagen det blåser opp til storm, og man får et konfliktfylt arbeidsmiljø.

Kjersti Winther, HR leder